Camera’s brengen daders vechtpartij in beeld: geen bende buitenlanders

Volgens onze informatie is er een spoor naar de daders van het incident waarbij zaterdagnacht twee Brakelse fuifgangers hard klappen kregen in de Wolf Bar en de parking van Albert Heijn in Zottegem.

De slachtoffers liepen onder meer een hoofd- en lip-trauma op, beiden werden genaaid in het ziekenhuis van Zottegem. Lees hier meer over het incident. Camerabeelden van de vechtpartij in Wolf Bar hebben duidelijk gemaakt dat er geen sprake is van een “bende van 10 tot 20 buitenlanders”. Het gaat naar verluidt om een veel kleinere groep Frans-sprekenden. Het feit dat er een portier zou betrokken zijn in de vechtpartij klopt volgens onze informatie niet.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X