Met 900 op de inwoners receptie van de gemeente Oosterzele.

Reclame voor Adam & Eva

 

Ruim 900 inwoners verzamelden op het Tramplein in Moortsele voor de nieuwjaarsreceptie met een drankje en een hapje. De Heemkring stond in voor de drankjes, voor het hapje stond er een frietmobiel. Amelien en Ruth uit Moortsele lazen hun nieuwjaarsbrief voor. Ook regisseur Nicolas Rahoens uit Moortsele kwam aan het woord om iedereen warm te maken voor zijn jongste film ‘Adam en Eva’. Voor burgemeester Johan Van Durme wordt het een extra feestelijk jaar. Hij wordt 60, is 35 jaar gehuwd en 20 jaar burgemeester van Oosterzele.

Adam en Eva de nieuwe langspeelfilm van regisseur Nicolas Rahoens gaat op 21 februari in première in GC De Kluize en zal te zien zijn in 17 gemeentes in de Vlaamse Ardennen. Adam en Eva gaat over de Gentse professor Adam, gespeeld door Bob De Moor, die halsoverkop verliefd wordt op Eva (Peggy Schepens) uit de Vlaamse Ardennen. De trailer kan je reeds bekijken op www.adamenevadefilm.be/trailer.