© Philippe Velghe

Carnaval Zottegem: nieuwe tarieven voor reclamekaravaan

Zoals gewoonlijk zullen de carnavalisten die deelnemen aan de carnavalsstoet die zaterdagavond 11 januari door het Zottegemse stadscentrum zal trekken, voorafgegaan worden door een publiciteitskaravaan. De nieuwe (verhoogde) tarieven om daarin mee te rijden, bedragen nu 40 euro per reclamewagen + 20 euro voor een eventuele aanhangwagen en 20 euro per moto (voorheen respectievelijk 30 en 15 euro).

Inschrijven en betalen gebeuren ter plaatse bij de vorming van de karavaan in de Kastanjelaan tussen 17 en 18 uur (vertrek om 18u15). Om risico’s te vermijden, mag er geen gebruik gemaakt worden van paarden (overigens ook niet in de eigenlijke carnavalsstoet).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X