Lachen, gieren, brullen met Els De Schepper

Cabaret in GC De KLuize

Wie Els De Schepper ooit aan het werk zag weet waaraan hij zich mag verwachten bij haar show ‘Els De Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken’. Het wordt op zaterdag 18 januari vanaf 20 u in de Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize lachen, gieren, brullen. Een ding staat vast: Els De Schepper sleept u mee. Ze maakt cabaret zoals niemand anders doet. Ze dwingt u op het puntje van uw stoel. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Cabaretière Els De Schepper blijft bij haar besluit. Ze zal blijven leven. En hoe! Ze is van plan zich enkel nog meer te amuseren. En ze wil u ook graag aansteken. En dat doet ze niet op haar eentje. Ze krijgt hulp van de ondertussen legendarische ‘Rita uit Gent’, die deze keer haar immer optimistische maar totaal politiek incorrecte vriend ‘de Vettige Nonkel’ meebrengt. ‘Klein Elske’ belt met de preventielijn en weet haar kinderlijke naïviteit alle harten te doen smelten. Bovendien is er de deurenkomedie ‘Els is om zeep’, waarbij een voltallige alter — ego cast zich te goed doet in een hilarische whodunit in zuivere slapstickstijl. Els De Schepper kijkt vanaf nu door een eigenhandig geconstrueerde roze bril naar het leven. En u binnenkort ook.
‘Els De Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken’ is al haar 14 de show, die ze wegens mega succes herneemt. Haar vorige Red mij! tournee was goed voor 40.000 bezoekers, verspreid over meer dan 60 zalen doorheen het Vlaamse land. Ze is en blijft ongetwijfeld de onnavolgbare grand dame van het Vlaamse cabaret.     Reporter 17