Zottegemse verpleeghuizen en BWZ krijgen carnavalsbezoek

Traditioneel wordt door de mensen van het stedelijk Feestcomit é in de marge van de carnavalsviering ook aan de zieken en bejaarden in plaatselijke verpleeghuizen gedacht.

Zo zullen zij ditmaal op woensdag 15 januari een bezoek brengen aan het WZC Egmont en het AZ Sint-Elisabeth, respectievelijk om 14 uur en om 16 uur. Zij zullen uiteraard vergezeld worden door Prins Carnaval Elien, leden van de Carnavalsraad, Keizer Adriaan, het seniorenprinsenpaar en door het jeugdprinsje en -prinsesje. Dit kinderprinsenpaar zal weliswaar enkel de pati ëntjes in de afdeling pediatrie en de moeders en pasgeborenen in de materniteit van het Sint-Elisabethziekenhuis gaan opzoeken. Aan alle zieken en bejaarden zal ook een kleine attentie overhandigd worden.

Op vrijdag 17 januari zal een afvaardiging van het Feestcomit é en stadsbestuur samen met o.a. Prins Carnaval Elien, Keizer Adriaan en het seniorenkeizerspaar rond 11 uur langsgaan in de Beschermde Werkplaats aan de Smalleweg in Leeuwergem. Ook daar zal aan alle werknemers door de Zottegemse ‘gekroonde hoofden’ een presentje overhandigd worden