Aperitief-optreden met live comedy Raf Coppens

Stand-up comedian Bistro Carpe Diem Kouterslag in Melle

Op 26 januari strijkt hij neer in Bistro Carpe Diem aan de Kouterslag in Melle voor een aperitief-optreden met live comedy. De voorstelling start om 11u. Kaarten: 18 euro – te koop in cafetaria Kouterslag (0497 58 30 36) of bij C2 (09 220 46 88).

Stand-up comedian Raf Coppens brengt met zijn scherpe one-liners, grappige liedjes en uiterst geslaagde imitaties humor van de bovenste plank. Geen theatershows van 100 minuten met een verhaal. Coppens geeft geen moer om verhalen. Hij is en blijft een geboren standupper. Snel, scherp en snedig gebald in een sterk concentraat van 60 minuten! De ‘sneltreincabaretier’ won verscheidene prijzen als de Humorologie-Marke en de Humo’s Comedy Cup.

Over de show

Raf Coppens werkt in een Kringloopwinkel.
Om structuur te brengen in zijn dag brengt hij structuur in hun winkel.
Hij komt er in contact met vreemdelingen, artikel 60’ers, ex-gedetineerden, Brusselaars en andere gewone mensen.
Hij slaat geregeld een praatje, weliswaar met gerecycleerde teksten.
Onder de middag eet hij boterhammen.
Hij leert dat mensen die het moeilijk hebben contenter zijn.
Hierover brengt hij verslag uit met scherpe en snelle one-liners (6 grappen/minuut), inclusief actuele humor, imitaties en liedjes.