©ENKAAVEE

Carnavalsradio Enkaavee dagelijks op MIG

De carnavalskriebels in Ninove komen stilaan naar boven en radioland blijft niet achter. Enkaavee op MIG, de carnavalsradio van Ninove, startte op vrijdag 10 januari aan zijn dagelijkse programmatie.

De DJ’s uit verschillende carnavalsverenigingen zetten voor de tweede keer hun studio op in Ninove. Deze keer vind je hun alle dagen in hun pop-up studio in de Lavendelstraat 15. Net zoals vorige keer staat plezier, carnaval en Ninove centraal. Een echt Ninoofs volksfeest in de studio, ter voorbereiding van het echte werk tijdens carnaval op 1 Maart.

Van 18 uur tot middernacht luister je elke dag op 106.2 fm of via radiomig.be naar carnavalshits. Vanaf 7 februari zet de radio alles op alles, want dan zit je samen met de DJ’s 24 op 24 uur in de carnavalssfeer.

Heb je nieuwtjes over carnaval, een nieuw liedje dat niet mag ontbreken in de playslist of gewoon een zot carnavalsverhaal te vertellen? Laat het weten via  enkaavee@radiomig.be  of spring eens binnen in onze pop-up, Altijd open soms gesloten.