Carnaval Erwetegem: parcourswijziging

In een vorig NUUS-artikel, zie link, hebben wij bericht over de carnavalsviering in Erwetegem op vrijdagavond 17 januari en over de verkeersmaatregelen die naar aanleiding daarvan voorzien worden. Daarbij schreven wij ook dat de optocht van de carnavalisten, voorafgegaan door een reclamekaravaan, via de vertrouwde route van de Klemhoutstraat naar de Kattenberg zal trekken. Er wordt nu echter een kleine parcourswijziging meegedeeld.

Zoals aangekondigd zal de stoet rond 20 uur vanuit de Klemhoutstraat op gang komen richting Smissenhoek maar vervolgens niet via de Kloosterstraat maar via de Ragestraat naar de Kattenberg (ontbinding) trekken. Ook zou de muziekmaatschappij Sint-Cecilia uit buur(deel)gemeente Sint-Maria-Oudenhove die in de voorbije jaren telkens de optocht muzikaal opluisterde, ditmaal niet mee opstappen.