Velzeke-dorp verkeersvrij voor ‘Toast op 2020’

Terwijl het ingevolge een speciale gemeentelijke reglementering inzake kerstboomverbrandingen nu al van 2011 geleden is dat dit evenement in deze deelgemeente voor het laatst plaatsvond, maakt het comit é Middenstand Velzeke sindsdien wel nog ieder jaar, ditmaal op zondag 19 januari vanaf 17 uur, onder de noemer ‘Toast’ afspraak op het Romeins Plein voor een drink op het nieuwe jaar. Naast spijs en drank staat op de feestaffiche ook de traditionele kerstballenworp met heel wat mooie prijzen en muzikale animatie met radio Mfm en Jean ‘Elvis’ Bross é.

Naar aanleiding van deze activiteit zal er van 14 tot 22 uur op het Romeins Plein aan weerszijden parkeerverbod zijn. Ook zal de rijbaan langs de kant van de pare huisnummers voor alle verkeer afgesloten worden. Aan de andere kant (kant kerk) zal verkeer in beide richtingen toegelaten zijn.

We kunnen ook reeds vermelden dat het volgende grote evenement waarvoor het comit é Middenstand Velzeke rendez-vous geeft, de wijdbekende Vlooienmarkt op (pinkster)zondag 31 mei is.