©RV - Jeroen Events - Nicolas

Nicholas is terug op tv & in de theaters!

Extra show te Ninove wegens groot succes!

Sinds begin januari is Nicholas terug op tv. Maar hij is niet alleen terug op tv maar komt met een splinter nieuwe durende show naar de theaters.
Jeroen Wiggeleer van Jeroen Events slaagde er terug in om hem op 4 april 2020 om 20u nog   te kunnen plaatsen in Cultureel Centrum De PlomBlom   te Ninove en de ticketverkoop loopt volop!
Sinds afgelopen maandag (20/1) 14u is de verkoop nog maar gestart en op 2 dagen zijn er al een pak tickets buiten gevlogen.  En door de grote vraag voegt Jeroen Wiggeleer meteen een tweede show toe. Dit wel op zondag 10 januari 2021 om 20u. Show gedaan om 21u15.
De show duurt 75 min aan   1 stuk & kost slechts 22 euro voor een kaartje.
Tickets koop je via  www.jeroenevents.be  of voor meer info 0486/99.61.56. Je kan online zelf je plaatsen kiezen!
Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt’, komt Nicholas met een volledig nieuwe voorstelling, getiteld ‘Decipiatur’.
Een voorstelling waarin hij af en toe een tip van de sluier licht, ja zelfs uitlegt hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan. Verbazingwekkende acts waarvoor u niet alleen geen verklaring heeft, maar waarvan u rots van overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kan bestaan. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas: groots in zijn eenvoud, onge ëvenaard in zijn vak.