Nog tot zondagavond: Waardig einde voor Dane en De Vliegende Schotel!

In een eerder NUUS-artikel meldden we u al dat Dane, de legendarische en door iedereen geliefde caf ébaas van De Vliegende Schotel in Sint-Maria-Oudenhove, er eind januari mee ophoudt. Tot ieders spijt zo bleek, maar niet getreurd… Wie wil kan er nog tot zondagavond terecht voor een feestje zoals de Zottegemnaars ze graag hebben en we ze met dank aan Dane gewoon zijn geraakt. We hebben een ooggetuigenverslag van gisterenavond en foto’s!

“”vijf uren in de mor’ren en de wekker luupt nie af”… Tot 03:00 kon je nauwelijks bewegen in het cafe. Er was een optreden met alle plaatselijke vedetten (Chriske de patron, Hanske Verliefde , Elvis van Zottegem, Djeng Van den Bossche en nog veel anderen waarvan het me nog niet lukt de namen uit mujn achterkamer te toveren… Het was één grote viering van de levende die Dane is, baken in onze immense galaxy, en van de De Vliegende Schotel, het tuig dat ontelbare, dikwijls vrij buitenaardse wezens in vrede naar Oudenhove heeft gebracht”

Met dank kunstenaar ademaar Jan Van Den Bossche!