Nieuwjaarsreceptie CD&V Zottegem in Triamant Aunove en met minister Benjamin Dalle

Op 24 januari vond in de kapel van Triamant Aunove, naar jaarlijkse traditie, de nieuwjaarsreceptie van CD&V Zottegem plaats. De burgemeester en mandatarissen klonken er samen met vele andere CD&V leden en genodigden op het nieuwe jaar.  

Voorzitter Anne Coppens:

“Wij van CD&V Zottegem geloven in de kracht van positief denken. 2020 wordt een jaar waarin we dicht bij de mensen staan en oplossingen op mensenmaat zoeken voor re ële problemen. CD&V is er voor iedereen.’”

Na de toespraken van afdelingsvoorzitter Anne Coppens en Burgemeester Jenne De Potter, nam kersvers Vlaams Minister van Brussel, Jeugd & Media Benjamin Dalle het woord. Vooral de open, warme positieve sfeer zijn hem bijgebleven.

Ik ben blij en vereerd om de gastspreker te mogen zijn op de nieuwjaarsreceptie van CD&V Zottegem. De dynamiek en het optimisme die ik hier voel stellen mij hoopvol en enthousiast voor deze stad. Ik hoop dat 2020 een beter jaar mag worden voor de nationale politiek. Met minder gekibbel en opnieuw de wil om tot akkoorden te komen. Laat 2020 h ét jaar zijn van die positieve politieke mentaliteit!’”