©Sophie Richez - Ilse Malfroot speecht Foza Ninove voorzitster tijdens de nieuwjaarsreceptie

Ilse Malfroot tijdens de nieuwjaarsreceptie van Forza Ninove: “We blijven aan hetzelfde zeel trekken voor jullie, en voor ons Ninove, zodat we in 2024 ons doel bereiken!”

De nieuwjaarsreceptie van Forza Ninove vond plaats in Meerbeke, in de zaal Ter Linde. Forza Ninove Voorzitster en Vlaams volksvertegenwoordigster Vlaams Belang Ilse Malfroot opende haar speech met nieuwjaarswensen aan elke Ninovieter. Ze bleef ook even stilstaan bij de gemeenteverkiezingen en de verkiezingen van 2019.

©Sophie Richez – Vlaams Volksvertegenwoordigster en Voorzitster Forza Ninove, Ilse Malfroot

“Op 3 januari 2019 legden wij met 15 de eed af als gemeente- en OCMW-raadslid na een woelige coalitievorming, waar Joost Arents, de rat, een vuile rol heeft in gespeeld. Het was een lange en slopen coalitievorming, waar helaas weer geen rekening werd gehouden met de wil van de kiezer! Tanja De Jonge, burgemeester van Ninove, heeft ervoor gekozen om een college van verliezers samen te stellen, in plaats van een college van winnaars! En dat, beste vrienden, dat zal ze zich nog beklagen. Want wij hebben maar één doel voor ogen! En dat is nog groter worden, nog bekender worden, met als doel die meerderheid te breken! We laten ons niet in de hoek duwen, integendeel! Het maakt ons alleen maar sterker! We zullen het nog meer opnemen voor ons volk, zodat bij de volgende verkiezingen de stem van de kiezer, de stem van het volk niet meer genegeerd kan worden!  Groter worden, dat kunnen we alleen maar samen met jullie!” vertelde Ilse Malfroot

©Sophie Richez – Guy D’Haeseleer Vlaams volksvertegenwoordiger Vlaams Belang

De voorzitster had het verder nog over de verkiezingen van 2019, waar 4 leden van Forza Ninove op de nationale lijsten stonden. Naast Guy D’Haeseleer werd ook Ilse Malfroot verkozen voor het Vlaams Parlement. Ze bedankte uitdrukkelijk iedereen die voor hen gestemd hebben. “We blijven aan een zeel trekken voor jullie, en voor ons Ninove, zodat we in 2024 ons doel bereiken!En dat is de meerderheid breken en Guy D’Haeseleer bekronen tot burgemeester van Ninove, onze Wettelstad” zei Ilse.

©Sophie Richez – Vlaams Volksvertegenwoordigster Ilse Malfroot

Ilse: “In het parlement ga ik vooral uw stem zijn. Ik zetel als vast lid in de commissie werk en sociale economie, wetenschap en innovatie. Dus met grieven of bezorgdheden over dat domein kan u steeds bij mij terecht. Een kernthema is mijn commissie is werk. En binnen dat beleidsdomein valt wel heel wat te verdedigen voor de Vlaming. Zo heeft minister Crevits in haar regeerakkoord opgenomen, dat ze alle inactieven aan het werk wil zetten, om zo de sociale zekerheid betaalbaar te houden. Ik zal er haar met veel plezier op wijzen dat het niet het probleem is dat de Vlaming te weinig werkt. Maar wel dat werken teveel wordt belast en het belastinggeld verdwijnt in bodemloze Waalse putten of misbruikt wordt om de migratiefactuur waar niemand om gevraagd heeft, te betalen! Ik zal er haar op wijzen dat het hoog tijd wordt dat ze diegenen die wel gebruik maken van het sociaal zekerheidssysteem, activeert én aan het werk zet. Ik denk hier aan de allochtonen van niet Europese origine, waarvan 1/3 nog steeds werkloos is, de taal niet spreekt, en enkel van ons sociaal systeem profiteert! Dat minister Hilde Crevits zich daar eens op focust!”

©Sophie Richez – Nieuwjaarsreceptie Forza Ninove
©Sophie Richez – Nieuwjaarsreceptie Forza Ninove
©Sophie Richez – Guy D’Haeseleer nam ook even het woord tijdens de nieuwjaarsreceptie Forza Ninove

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X