Feest in De Vlamme: Cyrialla wordt 101!!!

In wzc De Vlamme in Erwetegem wordt op 1 februari de 101ste verjaardag gevierd van Cyrialla Naudts.

“Cyrilla werd geboren in Laarne op 01 februari 1919”, aldus Dieter Opdecam, directeur van De Vlamme. “Het liefst van al wordt zij aangesproken als Linda. Reeds op jonge leeftijd was Linda zelfstandig en trok ze naar Antwerpen. Daar voerde ze met veel passie haar beroep als antiquair uit. Linda is 9 jaar geleden in WZC De Vlamme komen wonen en is er intussen een heel gekend figuur. Linda is een vrouw met veel vrienden en kennissen die haar jong houden. Daarnaast is zij nog heel goed te been en houdt ze ervan om dagelijks in De Vlamme een wandelingetje te maken. Volgens haar is haar dagelijks pintje het geheim om oud te worden. We zijn dan ook heel erg blij samen met haar feest te kunnen vieren voor haar 101ste verjaardag!”