Open Vld Zwalm vraagt dat voetweg terug wordt geopend in St.-Maria-Latem

Gemeenteraadslid Johan De Bleecker (Open Vld) werd gecontacteerd door een aantal mensen van De Langemunte , Houtstraat, Lindestraat waarvan hun kinderen school lopen naar de Groene Lilare op de Latemdreef Zwalm.
“Zij vragen het gemeentebestuur sinds een aantal maanden de voetweg terug open te maken zodat hun kinderen via deze veilige binnenweg de schoolpoort kunnen bereiken. Tevergeefs blijven deze mensen op hun honger zitten. De voetweg ligt quasi schuin over de school en de Langemunte. Deze  voetweg wordt dagelijks gebruikt door schoolgaande kinderen, ouders en grootouders die kinderen brengen en afhalen. .Het gemeentebestuur promoot toch voetwegen,ecologische verplaatsingen enz…”

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X