Carnavalisten ambitieus met “ENKAAVEE op MIG”

Carnavalsworkshop voor kinderen, een uniek Ninoofs idee van EnKaavee

De carnavalsdeejays steken een tandje bij en maken vanaf dit weekend ook radio met kinderen. “Omdat de jeugd onze toekomst is, brengen wij deze jeugdige carnavalisten graag bij elkaar in onze pop-up studio in de Lavendelstraat in Ninove. We luisteren graag naar hun verhalen. Maar dat is niet alles”, zegt …

‘Kinjerosje op de sosje’ is een gloednieuw en uniek Ninoofs idee van ENKAAVEE op MIG. “Op woensdagnamiddag gaan we met kinderen aan de slag rond po ëzie, knutselen we een carnavalsdroomdoos, wandelen we langsheen Ninoofse carnavalsmonumenten en vertellen hen onze carnavalsgeschiedenis. De belevingen van de kinderen, zenden we iedere zaterdag uit om 10 uur via MIG (106.2 FM) en onze stream op radiomig.be.

Ouders die hun carnavalistje willen inschrijven voor ‘Kinjerosje op de sosje’ kunnen de info terug vinden op hun Facebookpagina.