Leerlingen dans presenteren voorstelling ‘Canvas’ in GC De Kluize

SAMWD danst kunst

Voor een zalige voorstelling ben je op vrijdag 14 februari om 19 u 30 en op zaterdag 15 februari om 11 u en om 14 u 30 van harte welkom in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. De leerlingen dans van het Filiaal Oosterzele én Zottegem presenteren met veel trots de voorstelling ‘Canvas’. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle)
“SAMWD danst kunst. Men duikt in de werken van Auguste Rodin tot Keith Haring, van Ren é Magritte tot Louise Bourgeois. Al dansend gaat men een verbinding aan met deze kunstwerken of levert men bewegende commentaar.   Indrukwekkend, 206 dansleerlingen samen op één podium. Met de voorstelling ‘Canvas’ schakelt de SAMWD nog een versnelling hoger. Ook dit keer zal de voorstelling een breed geïnteresseerd publiek boeien. Wanneer de ruim 200 leerlingen het beste van zichzelf geven spatten de emoties van het podium. Zin in een onvergetelijke voorstelling?   Directeur SAMWD Andy Dhondt, leerlingen en leerkrachten, nodigen je graag met familie, vrienden, kennissen uit op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari om te komen genieten van de voorstelling CANVAS in de akoestisch perfecte concertzaal in GC De Kluize. Je krijgt een indrukwekkend programma geserveerd. SAMWD bouwt verder aan zijn succesrecept van de vorige jaren en wil een breed publiek laten kennismaken met de dansafdeling.
Alle leerlingen van de dansafdeling, zowel van het Filiaal Oosterzele als van de hoofdvesting Zottegem, zijn vertegenwoordigd: kleuterdans, dansinitiatie, ballet, hedendaagse dans en de danscompagnie. Ze hebben allen choreografie ën uitgewerkt die geïnspireerd zijn op kunst. De voorstelling staat onder de leiding van leraren Evelyne Vlassenbroeck, Hanne Schillemans, Marinela Demaj en Sitthi Bamphen. De theatervormgeving is in handen van SAMWD — kunstenares Anneleen De Causemaecker.
Tickets kosten 9 euro (- 18 j) en 12 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be.     Reporter 17