Meer dan 1300 deelnemers aan de eindejaarsactie van de markt

Met maar liefst 1.378 ontvangen tickets werd de eindejaarsactie van de marktcommissie tijdens de wekelijkse markt op woensdag een groot succes. Uit al die tickets werden 32 winnaars getrokken, waarvan twee marktbezoekers de hoofdprijs wegkaapten.

“De twee winnaars van de hoofdprijs ontvangen elk een tablet, waarvan een geschonken door de Herzeelse marktcommissie en een door de nationale vrije marktkramersvereniging”, vertelt schepen van markten en kermissen Benjamin Rogiers.
“De andere 30 winnaars ontvangen een waardebon om vrij te besteden op de wekelijkse markt. De marktcommissie onderneemt graag dergelijke acties om de markt in de kijker te zetten, want dankzij de eindejaarsactie fleurde de markt helemaal op”.

Op de foto zit u de ambtenaar en de schepen van markten en kermissen en de leden van de marktcommissie.