#jesuisvollander

Stuur ons jouw favoriete Vollander foto

Heb je een mooie foto gemaakt van de Vollander? Via deze module kan je jouw foto mailen naar NUUS. Naast jouw naam en familienaam kan je ook een berichtje nalaten. Later publiceren we alle verzamelde foto’s in 1 mooi album.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png.

REGLEMENT: Door het versturen van deze gegevens verleent u toestemming aan NUUS om de foto en de info te gebruiken voor onze website en dit onbeperkt in de tijd. Je verklaart dat je de auteur bent van deze foto en jouw naam mag vermeld worden. U vrijwaart NUUS voor alle aanspraken van derden in verband met deze foto.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X