STARTRUNNING VOOR BEGINNERS

Joggingclub Oosterzele legt een reeks begeleide groepssessies in voor beginnende lopers. Je start als leek of ex-loper en – onder deskundige begeleiding – kan je na 10 weken 5 km in je eigen tempo aan. Met de aanvang van de lente is dit het ideale moment om iets aan de conditie te doen. Dit kan op maandagavond én op donderdagavond om 19 u vanaf 30 maart tot 15 juni 2020 . Samenkomst aan de sporthal De Kluize waar kleedkamers en douchen beschikbaar zijn. Kostprijs = 10 euro verzekering inbegrepen.

Om daarna verzekerd te blijven lopen tot het eind van het jaar 2020 bij de club betaal je daarna nog 10 euro. Inschrijvingen kunnen tussen de 1° en de 2° sessie via overschrijving, formulieren ter plaatse na de 1° sessie.

Meer info:  www.joggingcluboosterzele.blogspot.be.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X