Ferm Munte stelde prachtige werken tentoon tijdens pannenkoekenfestijn.

Ferm Munte kon vorig weekend bewijzen dat ze “Vrouwen met vaart” zijn. Met hun activiteiten kunnen ze aantonen dat ze die leuze ernstig menen, elk op zijn manier. Het pannenkoekenfestijn trok mensen naar Munte, en kregen buiten de pannenkoek ook de werken te zien van handen en borduurwerk van de hand van Annemie Van Nuffel, schilderwerken “De wereld van Babs’” door Barbara Messens en keramiek van Rita Careel.

Wij zijn een dynamische ploeg   met activiteiten rond   gezondheid, creatieve vaardigheden , voeding, sport, verzorging , enz..’, klinkt het bij het bestuur. ‘Maar naast vorming en ontspanning komen wij ook samen in vriendschap en verbondenheid en proberen we er de dorpssfeer   te behouden.’

noteer alvast 15 maart voor hun jaarlijks eetfestijn.