Jaarmarkt Eerste Toog op 2 maart komt er aan.


Geraardsbergen.E én van de gezelligste jaarmarkten van de Denderstreek komt er weer aan. De jaarlijkse Eerste Toog maakt zich in het centrum van Geraardsbergen op om heel wat kooplustigen en levensgenieters te ontvangen. Op maandag 2 maart van 9.30 tot 17 uur staan doorheen het centrum meer dan 130 marktkramers en standwerkers, die hun waren tentoonstellen en demonstreren.

In de volgende straten vind je marktkramers uit verschillende uithoeken van het land: Brugstraat, Kaai, Begijnhofkaai, Grotestraat, Oudenaardsestraat (vanaf Adamstraat richting Grotestraat), Lessensestraat (vanaf Grotestraat tot aan kruispunt Stationsplein), Adamstraat, Stationsplein (rechterkant vanaf de Lessensestraat), G. Verhaeghelaan (van Kattestraat tot aan Stationsplein) en Gasthuisstraat (van Grotestraat tot aan de Gustaaf Verhaeghelaan).

Er is een ruim aanbod textiel, accessoires, juwelen, handtassen, lederwaren, beddengoed, versieringen, dierenbenodigdheden, en zo veel meer. Daarnaast staan  de vele eet- en drankstandjes tussen de koopwaren klaar om van die dag een “VERWEN-”dag te maken voor groot en klein! Zoals altijd staan de kermisattracties op het Stationsplein en op de Markt/Vesten.