©RV - Keva Nederhasselt

Brunchconcert jeugdorkest Keva

Van plan om op zondagnamiddag 23 februari af te zakken naar Aalst carnaval? Of zegt dit je niks en maak je liever een verwikkende wandeling? In ieder geval, over je ontbijt en middagmaal hoef je je alvast geen zorgen te maken want de muzikanten van het jeugdorkest van harmonie Keva uit Aspelare nodigen je graag uit op hun jaarlijkse brunchconcert!

Slaap wat langer uit en spreek dan af met je familie en vrienden om met een aperitiefje in de hand te luisteren naar deze muzikale jeugd. Zij brengen een licht verteerbaar repertoire van harmoniemuziek, gekende melodie ën en filmmuziek. Na het concert kan je aanschuiven aan het uitgebreide brunchbuffet verzorgd door de eigen muzikanten.

Omdat wegens het succes bij de vorige edities het buurthuis in Aspelare te klein werd, verhuisde Keva naar het ‘Hof ter Beke’ in Nederhasselt.

Kaarten (volwassenen €20, kinderen €10) koop je bij de muzikanten of het bestuur of je stuurt gewoon een mailtje naar brunch@keva-ninove.be en wij bedienen je op je wenken. Centjes overmaken kan via BE53 0680 6695 2053.

Praktische informatie

Wanneer: Zondag 23 februari van 10 tot 13u.
Waar: Zaal Hof Ter Beke, Beekstraat te Nederhasselt