Mooi initiatief tussen Merelbeke en Oosterzele : Tennis en Padel verenigbaar over de gemeentes heen.

Gemeente Oosterzele zet verder in op regionale sportieve samenwerkingen

Enige tijd geleden brachten we jullie al op de hoogte van de ‘sportieve’ regionale samenwerking tussen Oosterzele en Zottegem op vlak van ‘zwempromotie’.Daarmee is de sportieve regionale honger van Oosterzele evenwel niet gestild. Vandaag stellen we jullie graag onze nieuwe ‘boreling’ voor: vanaf dit voorjaar bundelen sportdienst Oosterzele, AGB, De Kluize. TC De Kluize en TC Merelbeke de krachten en bieden we een grensoverschrijdend tennisaanbod aan.

Voortaan kunnen Oosterzelenaren via Tennis Club Merelbeke hun lidmaatschap optimaliseren en gebruik maken van de Padel faciliteiten te Merelbeke. “De kruisbestuiving tussen de twee clubs komt alle sportliefhebbers van het tennis ten goede, omdat de Oosterzelenaar terecht kan voor een spelletje Padel en omdat de tennisleden van TCM in de zomer over 3 extra buitenterreinen kunnen beschikken. Pedel is momenteel de snelst groeiende sport in Vlaanderen en TCM biedt hiermee een uitvalpiste voor haar buren. De club wil in de nabije toekomst haar padel aanbod (een soort squash met tennisballen), uitbreiden. Er zijn nu reeds 340 spelende leden en de populariteit van de sport blijft groeien.
Oosterzelenaren behouden hun huidige prijsmodaliteiten en kan een interessant combi pakket kiezen met Padel. Een win-win situatie”, zeggen David Verhaege en voorzitter Sabine D’haen van TC Merelbeke.
Het gemeentebestuur van Oosterzele gaat extra investeren in de infrastructuur. “We gaan het chalet met sanitair toegankelijk maken, voorzien extra terrassen en een drankautomaat en een nieuw systeem met hemelwater om de terreinen te besproeien”, zegt schepen van sport Elsy De Wilde van Oosterzele.

Wij verwelkomen graag alle tennis en padelliefhebbers vanaf dit zomerseizoen! Alle info zal binnenkort op de website   www.tcmerelbeke.be beschikbaar zijn.

Accommodatie TCM
3 padel terreinen. waarvan 2 overdekt met uitbreiding in het vooruitzicht naar de zomer toe,
3 outdoor gravelterreinen in Merelbeke en 3 in Oosterzele,
3 overdekte gravelterreinen
3 overdekte betumenterreinen.
Een gezellig clubhuis en in de zomer een summerbar met terras.

Tarieven
TC Merelbeke biedt haar ‘klassieke’ abonnementen aan, deze geven de leden de kans om ook te spelen op de terreinen in Oosterzele, de modaliteiten, zoals bepaald door TC Merelbeke.
TC Merelbeke biedt een Oosterzeels abonnement aan, dat enkel toegang biedt tot de Oosterzeelse
terreinen, en de bestaande Oosterzeelse tarieven, aangevuld met toegang tot de Merelbeekse
padelterreinen (tarieven vast te leggen door TC Merelbeke) .

De tariefstructuren zijn de volgende:
Tarief exclusief gebruik van de courts TC De Kluize
zomer abonnement € 90
zomer studenten abonnement € 60
jeugd abonnement tot 18 jaar € 30
gezinsabonnement 2 ouders+ max 3- 19j € 225
Tarief zomer combi-abonnement dat toegang geeft tot de padel op de courts te Merelbeke en tennis op de courts te Oosterzele.
padel/tennis zomer abonnement € 225
padel/tennis zomer studenten abonnement € 120
padelItennis jeugd abonnement tot 18 jaar € 90
Houders van een exclusief Oosterzeels abonnement, al dan niet in combinatie met padel, worden als
volwaardige leden van de club beschouwd. Een ‘klassiek’ TCM abonnement behoort uiteraard tevens tot de mogelijkheden. Dat biedt je de mogelijkheid om zowel de tennis courts in Oosterzele als Merelbeke te bespelen.