Jong Vld Oosterzele organiseert ‘Kwistige Quiz’ in Ganzenhof Balegem

Gezellig rond de tafel met je quizploeg

Jong Vld Oosterzele pakt op vrijdag 6 maart in het Ganzenhof Balegem, om 19 u 30, uit met een ‘Kwistige Quiz’. Trommel snel vrienden, kennissen,…op en rep je op 6 maart naar Balegem. Het is de bedoeling om alle deelnemers een plezierige avond te bezorgen. Maar deelnemen blijft nu ook belangrijker dan winnen. (Reporter 17)

Wegens groot succes vorig jaar komt er op een 2 de editie van onze quiz. Deze keer geen ‘verkiezingsbeQUIZting’ maar een Kwistige Quiz in het Ganzenhof te Balegem. Het belooft een spannende quiz te worden. We voorzien voor elk wat wils; hapjes, drankjes en diverse thema’s komen aan bod’, weet Kaat Pien. Gezellig rond de tafel met je quizploeg. Je weet van alles wat? Je hoeft echt niet de slimste mens ter wereld te zijn, geen beroepsquizzer om deel te nemen aan de Jong Vld Oosterzele quiz. Je gaat graag een uitdaging aan met vrienden en je leert tegelijk graag wat bij? Dan is   deze quiz voor jou. En leuk meegenomen, er zijn bovendien mooie prijzen te winnen. Deelnemen kan in groepjes van 4 of 5 personen aan 5 euro per persoon. Bedenk een leuke groepsnaam en schrijf je in via   jongvldoosterzele@gmail.com . Iedereen is welkom!!! Just sign in. ‘See you soon’, klinkt bij

Ruben, Robbe, Niels, Pierre-Olivier, Gilles, Louise, Yoni, Xander, Boo, Andreas, Tuur en Kaat van Jong Vld Oosterzele.     Reporter 17