Tom Vanstiphout & Nina Babet vullen de kerk van Moerbeke met ‘Soundcheck Songs & Backstage Stories’


Geraardsbergen. Nina Babet en Tom Vanstiphout liepen elkaar zo’n twintig jaar geleden voor het eerst tegen het lijf, toen ze allebei hun eerste voorzichtige stappen in de muziek zetten. Sindsdien kruisten hun paden regelmatig en het broeierige gevoel groeide dat ergens in de plooien van de tijd een hechtere samenwerking te wachten lag. Dat moment is nu gekomen. Want nu is het eindelijk tijd voor Tom en Nina om uit de schaduw te treden en zelf in de spotlights te gaan staan. Verwacht je aan een avontuurlijke rondrit door een rijk muzikaal landschap dat bevolkt wordt door giganten als Kate Bush, James Taylor, Joni Mitchell, Elton John, Fleetwood Mac en de Beatles, met twee gepassioneerde en getalenteerde muziekliefhebbers als gids.

En dit alles tegen de achtergrond van de kerk van Moerbeke!

Tickets kosten € 15 en zijn te verkrijgen via CC De Abdij, Abdijstraat 10, Geraardsbergen, op het nummer 054 43 72 61, via mail naar ccdeabdij@geraardsbergen.be of via de website www.ccdeabdij.be