5de Algemene Quiz bij de Culturele Kring Land van Rode

14 maart in het Parochiecentrum, Balegem

De Culturele Kring Land van Rode richt op zaterdag 14 maart voor de vijfde maal een cultuurquiz in, met gevarieerde, soms ernstige, soms licht ludieke vragen over diverse onderwerpen zoals sport, actualiteit, ‘echte’ cultuur, politiek, wetenschap, T.V. en film, lokale weetjes, en ook puzzels, foto’s,voor elk wat wils dus, zeker ook voor gelegenheidsquizzers.

Als je er zeker bij wil zijn reserveer je daarom liefst zo snel mogelijk, en in alle geval ten laatste op dinsdag 10 maart 2020, een plaatsje, ofwel telefonisch(0498/69.31.26 ), ofwel via e-mail (quiz@cWanneer : Zaterdag 14 Maart .

Waar : zaal Parochie Centrum, Poststraat 48 Balegem – de quiz begint stipt om 20u.
Kostprijs: 24 euro per ploeg. (Betaling ter plaatse) .klvr.be, met vermelding van ploegnaam en -verantwoordelijke, adres en telefoonnummer).