Benieuwd hoe het Lenteconcert van Con Animo zal klinken?

Harmonie toont haar veelzijdigheid

Op zaterdag 28 maart om 20 u concerteert Con Animo in de Oosterzeelse Cultuurtempel De Kluize in Scheldewindeke. Benieuwd hoe het gloednieuwe Lenteconcert zal klinken? De tickets vliegen de deur uit. Zin om het ook mee te maken? Een goede raad, bestel als de bliksem uw tickets, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be. Kaarten kosten 14 euro, kindertarief aan de helft van de prijs. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
We kijken er naar uit. Zo’n 60 muzikanten op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het Lenteconcert geven de muzikanten van Con Animo nog maar eens een vervolg aan wat ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. Met hemels genoegen en in perfecte harmonie. Dit concert mag je niet missen. Een heerlijk muzikaal avondje wacht. Zij die nog nooit een concert zagen van Con Animo, kom gewoon eens kennis maken met de muziek van Con Animo. Must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,…en bovendien zit je heel comfortabel in de theaterzaal van GC De Kluize. Zeker weten, Con Animo palmt op zaterdag 28 maart het Gemeenschapscentrum De Kluize in. De harmonie wil nog maar eens haar veelzijdigheid tonen. Con Animo blijft staan voor onstilbare honger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral…veel zin.   Iedereen is van harte welkom. Smul mee van het Lenteconcert. Het concert start om 20 u, vooraf (vanaf 19 u) kan je genieten van een gratis aperitief. Het concert wordt in goede banen geleid door dirigent Bart Van Der Stieckt en gepresenteerd door Katrien Haenebalcke. Het concert zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek boeien. Met het Lenteconcert schakelt Con Animo nog maar eens een versnelling hoger.     Reporter 17