Kattebelletje valt in de prijzen voor uitstekende zorg poezen.


Geraardsberen. Zondag overhandigen de bestuurders van Kattenadvies ivzw het “Gouden Kopje 2019” aan Kattebelletje vzw uit Geraardsbergen. Deze organisatie slaagde erin om zo’n 400 (zwerf)katten op te vangen in hun eerste oprichtingsjaar en dat bleef niet ongemerkt voor onze Internationale nonprofit, die zich wereldwijd inzet “de relatie tussen mens en kat” te verbeteren. Raf Van Duyse: ‘We zijn ervan overtuigd dat wanneer meer mensen weten hoe katten in elkaar zitten, wij veel dumping in asielen en zelfs gewoon langs de straat kunnen voorkomen. Opgericht eind 2015 hebben we al veel kopjes uitgedeeld aan mensen of niet gesubsidieerde organisaties, die zich inzetten voor de opvang voor katten. Zelfs in Spanje hielpen we financieel een project met 185 katten nabij Benidorm, twee jaar op rij. Iedereen die zich inzet voor zwerfkatten, kan genomineerd worden en dankzij de verkoop van ons eigen bier ‘ de Blauwe Rus’ op diverse markten, kunnen wij financieel steunen.’

Kattebelletje ontving 250 euro voor hun uitmuntend werk in Geraardsbergen en omstreken.

Zondag 15 maart ’20 — 15:30 uitreiking zaal Zaal Die Crone, idegemplein 21, 9506 IDEGEM (Geraardsbergen) Geraardsbergen