Colruyt Zottegem: geen reden tot paniek er is nog eten genoeg!

Colruyt Zottegem draait op volle toeren maar stelt ons gerust

Een file van winkelkarretjes stond voor openingstijd aan de deur van Colruyt te Zottegem.

De missie van de wachtenden was verschillend. Sommigen kwamen om een grotere voorraad dan normaal in te slaan, anderen waren er voor hun wekelijkse boodschappen. Bij het openen van de deuren draaiden de beide roltrappen tijdelijk opwaarts om onder begeleiding van het winkelpersoneel iedereen vlot binnen te laten. De karavaan werd verwelkomt door het goedgemutste personeel dat klaar stond aan de kassa’s om de overvolle karren af te rekenen.

Extra personeel werd ingezet tijdens deze ongeziene periode om organisatorisch alles vlot te laten verlopen. Colruyt personeel dat normaal op het hoofdkantoor in Halle werkt zakt nu af naar het terrein om een handje bij te steken.

Men stelt ons tevens gerust dat er geen sprake is van een voorraad tekort, maar doordat iedereen begint te hamsteren is het niet evident om alle filialen tijdig te bevoorraden van ALLE producten. Toch is dit deze nacht gelukt want de rekken in Colruyt Zottegem lagen overvol.

Vooral diepvriesproducten, rijst en pasta vliegen de deur uit. Maar het product bij uitstek dat elke Belg in huis wil onder deze omstandigheden is chocopasta en dan vooral de enige echte van Nutella. Daarom besloot men in Zottegem om de grote potten Nutella niet bij te vullen maar een overvolle pallet gewoon in de winkel te zetten.