Het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis wordt haast hermetisch afgesloten van de buitenwereld.


Geraardsbergen/Aalst. Op vraag van de federale overheid wordt het ASZ zo goed als afgesloten van de buitenwereld. Alle NIET-urgente en NIET medisch noodzakelijke consultaties, onderzoeken en behandelingen/ingrepen op de drie campussen binnen het A.S.Z. worden uitgesteld om mensen niet nodeloos in gevaar van besmetting te brengen.

De directie vraagt u om niet naar het ziekenhuis te komen, tenzij u door ons wordt opgebeld. Enkel dringende onderzoeken en behandelingen vinden plaats. De betreffende patiënten die wel moeten komen worden persoonlijk gecontacteerd door het ziekenhuis. Opgelet! Er is een strikte bezoekbeperking. Het bezoek aan gehospitaliseerde patiënten is enkel op welbepaalde afdelingen toegelaten en dient beperkt te blijven tot maximum één persoon per dag. Met deze maatregelen hoopt de directie dat de medisch noodzakelijke consultaties, onderzoeken en behandelingen/ingrepen de volgende weken kunnen blijven plaatsvinden.

 Vragen of graag meer info over uw raadpleging, onderzoek of ingreep? Neem bij voorkeur per e-mail en anders telefonisch contact op  met het desbetreffende secretariaat. Hierbij een overzicht met alle e-mailadressen en telefoonnummers van de secretariaten (van de drie campussen):

PDF icoonSecretariaten_consultaties_ASZ

Alle informatie en richtlijnen over het coronavirus binnen het A.S.Z. vindt u terug op http://www.asz.be/corona

Voor al uw vragen in verband met COVID-19
Wij begrijpen dat er veel vragen blijven over COVID-19 en de ingevoerde voorzorgsmaatregelen binnen het A.S.Z. ziekenhuis. De webpagina asz.be/corona wordt dagelijks geüpdatet, gelieve deze regelmatig te raadplegen. Heeft u nog vragen of bezorgdheden over het coronavirus? Mail naar info.corona@asz.be.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X