Administratieve diensten Zottegem sluiten. Burgerzaken en Sociaal Huis op afspraak

Vanaf vandaag sluiten alle administratieve diensten van de stad Zottegem de deuren. Uitzonderingen hierop zijn de dienst Burgerzaken en Sociaal huis, deze werken vanaf vandaag op afspraak.

Vanaf vandaag dinsdag 17 maart voorziet de stad enkel de meest noodzakelijke dienstverlening. Concreet betekent dit dat alle administratieve diensten de deuren sluiten. Enkel de dienst Burgerzaken en het Sociaal Huis werkt de komende tijd op afspraak. Om fysieke contacten te vermijden, vragen we om de communicatie zoveel mogelijk via e-mail of per telefoon te laten verlopen.

Dienst Burgerzaken

Attesten, formulieren of documenten nodig? Kijk dan eerst even via het elektronisch loket. Heel wat van deze documenten kan je namelijk van thuis uit online opvragen en dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Voor vragen kan je ook terecht op het algemeen e-mailadres burgerzaken@zottegem.be. Een (noodzakelijke) afspraak maken met één van de medewerkers van de dienst Burgerzaken kan alleen telefonisch gebeuren via het nummer 09 364 65 35 of 09 364 64 69 tijdens onderstaande openingsuren:

  • alle werkdagen van 9 tot 12 uur
  • woensdagnamiddag van 14 tot 16 uur
  • donderdagavond van 17 tot 19.30 uur
  • zaterdag van 9 tot 11.30 uur

Sociaal Huis

Heb je een vraag over jouw dossier? Bel of mail jouw maatschappelijk werker. Ben je nieuw, heb je een erg dringende vraag en wil je absoluut iemand spreken? Je blijft welkom maar wel op afspraak.

Voor een afspraak kan je bellen naar het nummer 09 364 57 50 en dit van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12 uur en op donderdagavond van 17 tot 19 uur. Wanneer je langs komt op afspraak, volg de hygi ënevoorschriften en hou minimum 1,5m afstand van andere personen. Burgers die ziek of grieperig zijn, worden verzocht om thuis te blijven. Eventuele betalingen vragen we te voldoen door middel van bancontact.

We vragen ook om jouw geduld: er zijn minder medewerkers dan gewoonlijk, maar we doen ons best om
jou zo snel mogelijk te helpen. De ontwikkelingen worden dagelijks beoordeeld. Alle updates kan u vinden via www.zottegem.be.