CD&V Oosterzele lanceert Corazon – symbool

Voor solidariteit en positiviteit

‘Oosterzele wordt net zoals de rest van het Belgische grondgebied gedwongen tot drastische ongeziene maatregelen om het Corona-Covid-19 virus een halt toe te roepen. We worden uitgedaagd om onze gewoontes aan te passen. Meer dan ooit zullen wij solidair moeten zijn: door een andere te helpen maar eveneens door thuis te blijven.   We zijn terecht trots zijn op de solidariteit die zich in de afgelopen dagen ontplooid heeft onder onze inwoners. Tal van mensen geven momenteel beroepsmatig of vrijwillig het beste van zichzelf’, klinkt het bij CD&V Oosterzele.   (Reporter 17)

kleurplaten op te halen van

https://oosterzele.cdenv.be/publicaties/
FB: CD&V Oosterzele / Insta: cdenvoosterzele

‘Maar het is volgens ons vooral ook belangrijk een positief verhaal te blijven brengen!   CD&V Oosterzele lanceert daarom het CORAZON-symbool als teken van deze warme solidariteit en positiviteit. Het hart als teken van solidariteit, van zorgen voor jezelf én voor elkaar.  De zon als teken van warmte, van positief zijn én blijven.  En met een onrechtstreekse verwijzing naar deze corona. CD&V Oosterzele wil hierin een trekkersrol opnemen via haar facebook — en instagramaccount. Uiteraard blijven we gemeentelijke informatie ondersteunen maar we blijven vooral een positief verhaal brengen’. CD&V Oosterzele roept iedereen op om dit Corazon-symbool: uit te hangen aan het raam, te delen via sociale media, door kinderen op de straat of de stoep te laten tekenen. Kinderen kunnen de kleurplaten kleuren en opsturen naar hun grootouders of naar personen die ze nu niet kunnen zien. Of stuur ze op naar de bewoners van onze WZC! Steek op die manier de anderen een hart onder de riem door te tonen dat ook jij solidair bent! Raamaffiches en kleurplaten zijn op onze website terug te vinden! Aansluitend roepen wij ook iedereen op om zijn of haar positief verhaal de wereld in te sturen via de hashtag #wijcorazon. Laat een glimlach op het gezicht van velen verschijnen, beweeg mensen tot inspiratie en creativiteit. Lanceer samen met ons een positieve warme gloed doorheen Oosterzele. Dit overstijgt meningen, overtuigingen of politieke voorkeur. Dit gaat om samen ervoor gaan. Om samen sterk te zijn in moeilijke tijden’, klinkt het heel bemoedigend bij het ganse CD&V — team Oosterzele. Een ronduit schitterend initiatief van CD&V Oosterzele.     Reporter 17