Markske zijn muts staat scheef.

Markske in tijden van crisis – ophokplicht de facto met één uur ingekort.

Een ironische blik op de actualiteit door de auteur van 't Spelleke Van Lierde.

De eerste versoepeling van de coronamaatregelen is een feit! U wordt vriendelijk doch dringend verzocht om de grote wijzer van uw pendules deze nacht van 2.00u naar 3.00u, één uur op te schuiven, waardoor de ophokplicht de facto met één uur ingekort wordt. Het is niet veel, ik weet het, maar het is alvast een begin!

Overspel zit in een serieuze dip. Nochtans, het zaad van een maat kan g één kwaad, volgens wetenschappers. Maar waar moet je met die handjes – de grootste verspreiders van het virus! – heen tijdens de duur van je door coronamaatregelen gelimiteerde en ongewettigde verplaatsing? Een condoom overtrekken?

Ook gemerkt dat dat de kranten steeds dunner worden? Niet te verwonderen als de berichtgeving over Breughelfestijnen en het 40-jarig jubileum van wielertoeristenclub ‘de Crempkes’ wegvalt. G één nieuws over de nieuwste tattoo van Lionel Messi, of over de ingegroeide teennagel van Ruud Vormer in een 16 pagina’s omvattende sportkatern.
Als nu ook nog de coronasoap (handjes massen mèt) wegvalt in, navolging van ‘Thuis’ en ‘Familie’ zou je gazetje wel h éél mager uitvallen. Net niet voldoende om je kont mee af te vegen.

Een nieuwe stormloop op wc-papier kondigt zich aan. Wel eerst de kleine lettertjes lezen.

 

Lees ook:

https://www.nuus.be/2020/03/24/markske-in-tijden-van-crisis-hoe-lang-gaat-dit-nog-duren/

https://www.nuus.be/2020/03/25/markske-in-tijden-van-crisis-droefenis-alom/

https://www.nuus.be/2020/03/26/markske-in-tijden-van-crisis-we-zullen-doorgaan/

https://www.nuus.be/2020/03/27/markske-in-tijden-van-crisis-complottheorieen-zijn-er-steeds/