GO! Centrum Geraardsbergen zamelde oude kledij in!


Geraardsbergen. Sinds begin maart liep op basisschool GO! Centrum Geraardsbergen de inzamelactie bag2school. Bag2School verzamelt kleding van scholen en keert per kilo een bedrag uit. Aangezien GO! Centrum een MOS-school is,   willen zij de afvalberg niet nóg hoger maken en deze wijze van werken is een mooie manier om van niet meer gebruikte kleding af te komen.

Juf Annelies Erauw licht de actie toe: “ Reeds begin maart deden wij als MOS groep een oproep om oude kledij te verzamelen en in te leveren op school. Hiermee willen we ons steentje bijdragen om mee te zorgen voor een actieve speelplaats waar het heerlijk vertoeven is.’

Afgelopen vrijdag liep de actie ten einde. Directeur Stijn Haegeman: “Ik ben zeer verheugd om vast te stellen dat deze actie een enorm succes is geworden. We verzamelden meer dan 100 zakken oude kledij in. Een waar succes! Dit toont andermaal aan dat wij kunnen rekenen op ge ëngageerde ouders. We zijn hen dan ook bijzonder dankbaar.”