Kinderopvang tijdens de paasvakantie


Geraardsbergen. Wie tijdens de paasvakantie nood heeft aan opvang voor kinderen van 2,5 tot 14 jaar, kan daarvoor terecht in de school waar het kind normaal schoolloopt. In alle Geraadsbergse scholen is noodopvang voorzien voor de kinderen van ouders die een essentieel beroep uitoefenen tijdens deze corona-crisis of kinderen die in een kwetsbare thuissituatie verkeren. Het lokaal bestuur is de scholen bijzonder erkentelijk om deze opvang vrijwillig te willen organiseren. Het doet plezier om in deze moeilijke tijden op de volle inzet van het plaatselijk onderwijspersoneel te kunnen rekenen!

Alle scholen hebben de ouders reeds bevraagd of ze opvang nodig hadden. Als u deze communicatie niet gekregen heeft, of onverwacht toch opvang nodig heeft, kan u contact opnemen met de schooldirectie. Indien u deze niet kan bereiken of bijkomende vragen hebt over de kinderopvang in de paasvakantie, kan u contact opnemen met Huis van het Kind: 054 43 20 77.