Studentenkring Sottegem biedt zesdejaars hulp aan

Gezien de coronamaatregelen biedt Studentenkring Sottegem zesdejaars hulp aan bij hun studiekeuze.

“Omdat ze momenteel voor een enorm belangrijke beslissing staan terwijl ze niet kunnen deelnemen aan infoavonden, open lessen en andere begeleidingsmomenten”, zegt Kevin Van Vossel, vice-praeses van Studentenkring Sottegem. “De leden van onze studentenclub hebben al ervaring in het hoger onderwijs en kunnen zo veel duidelijkheid en hulp bieden. Met onze honderd leden beslaan we bovendien een grote waaier aan studierichtingen. We hebben een Google Form gemaakt waardoor alles op veilige afstand kan verlopen. De zesdejaars kunnen het gebruiken om tal van vragen te stellen en ze zullen er ook heel wat informatie in terugvinden. We hopen zoveel mogelijk zesdejaars te bereiken en wensen hen sowieso alle succes toe.” De Google Form van Studentenkring Sottegem vind je via deze link: https://forms.gle/2AeeqquECL72NqK78.