10-jarig jubileum Dance D-Vision valt in het water. Organisatie communiceert

Geen Dance D-Vision dit jaar en dat zal de liefhebbers van elektronische muziek in Zottegem en ver daarbuiten zwaar vallen. De organisatie aan het woord:

Beste festivalganger,

Vanwege de zojuist afgekondigde nieuwe maatregelen, waaronder het verbod op evenementen tot en met 31 augustus 2020, kan Dance D-Vision dit jaar niet doorgaan.

Vanaf 13 maart zijn er strenge maatregelen van kracht gegaan, nadat het coronavirus ook in Belgi ë zijn intrede maakte. Velen van jullie, maar ook wij, zaten sindsdien met vragen over wat dit zou betekenen voor ons prachtig festival. De gezondheid en veiligheid van jou, je familie, onze crew, vrijwilligers en artiesten heeft altijd onze hoogste prioriteit.

Zeker omdat dit ons 10 jarig jubileum zou geweest zijn, valt deze situatie ons bijzonder zwaar. We vragen begrip voor de situatie én willen je nogmaals op het hart drukken om het advies van de Nationale Veiligheidsraad op te volgen.

Ondertussen zijn we achter de schermen druk bezig om alle opties wat betreft de reeds aangeschafte tickets voor 2020 uit te werken en op te starten. Maar in 2021 komen we terug samen! Begin mei ontvang je hierover een persoonlijke e-mail met meer details rond de aanpassing van 10 Year Dance D-Vision.

Laten we volgend jaar met zijn allen de meest magische Dance D-Vision editie ooit neerzetten. Markeer 30 & 31 juli en 1 augustus 2021 alvast in je agenda.

Aan alle getroffenen, mensen in de zorg, leveranciers, onze collega festival- en evenementenorganisaties: wij denken aan jullie in deze tijd én wensen jullie veel sterkte en wijsheid.

Zorg goed voor elkaar,
Het volledige Dance D-Vision team  â¤ï¸