Bib Haaltert bezorgt jouw boeken thuis

Op 19 maart sloten de bib en het filiaal in Haaltert door de coronamaatregelen. En dat blijft nog zo zolang de federale maatregelen van kracht blijven. Maar vanaf maandag 20 april stelt de bib de dienst ‘Bib aan Huis’ open voor alle Haaltenaren. Je kan dus boeken reserveren via de website en de medewerkers brengen ze bij je thuis.

Je kan boeken, strips, tijdschriften, cd’s, games en dvd’s aanvragen, met een maximum van 10 titels   per kaart.


Aanvragen bib-aan-huis

Bestel jouw materialen via het aanvraagformulier op https://haaltert.bibliotheek.be/bib-aan-huis. Heb je geen internet, bel dan naar 053 85 86 60. Dat kan elke werkdag van 9 tot 12 u. en van 14 tot 16 u. (behalve op vrijdagnamiddag).

Wie nog geen lid is en in Haaltert woont, kan ook een aanvraag indienen. We schrijven je onmiddellijk in en hiermee verklaar je je akkoord met het bibreglement. Je kan het reglement nalezen op de website https://haaltert.bibliotheek.be/.

Heb je al 25 materialen op jouw bibkaart? Geen probleem, je kan er eenmalig 10 extra uitlenen.

Uitgeleende materialen terug meegeven met onze medewerker kan niet. De inleverbus aan de bib in Haaltert is open, maar je hoeft de materialen nu niet terug te brengen. De uitleentermijnen worden automatisch verlengd.

 

Gratis online aanbod

De bib heeft een tijdelijk online aanbod voor kinderen en volwassenen verzameld op de catalogus:   https://haaltert.bibliotheek.be/online-aanbod-voor-kinderen en https://haaltert.bibliotheek.be/online-aanbod-voor-volwassenen