Maatregelen Dienstencheque Onderneming Oosterzele

Heropstart poetshulp

De Dienstencheque Onderneming Oosterzele vaardigt een aantal maatrelegen uit in het kader van de heropstart poetshulp. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Ben je ziek, al dan niet vermoedelijk besmet door het corona-virus? Annuleer jouw huishoudhulp meteen. Huishoudhulpen die ziek/zwanger zijn gaan niet aan het werk. Ben je ziek geweest en genezen verklaard? Wacht 30 dagen af vooraleer jouw huishoudhulp terug kan komen. Geef geen hand bij het begroeten van jouw huishoudhulp. Respecteer de ‘social distance’ afstand van 2 meter. Ben je in de woning aanwezig? Begeef je dan in een aparte ruimte. Dit geldt ook voor je gezinsleden. Indien dit echt niet kan, respecteer dan de ‘social distance’ afstand van 2 meter. Verlucht je woning 30 min voor aankomst van je huishoudhulp. Indien je over mechanische ventilatie beschikt, gebruik deze dan maximaal. Gelieve een mengsel te voorzien van water met javel (40 ml javel per liter water). Zo kan jouw huishoudhulp als eerste taak de aanraakvlakken reinigen (deurklinken, lichtschakelaars, telefoons, tafel, aanrecht, afstandsbediening en sanitair: spoelknop, handsteun, kraan). BELANGRIJK: Noteer op de fles met het javel-mengsel duidelijk dat die desinfecterend middel met javel bevat. Communiceer dit aan je huishoudhulp. Voorzie poetsdoeken die vooraf gewassen zijn op min. 60° C. Was ze na het poetsen opnieuw op min. 60° C. Voorzie de mogelijkheid om de handen geregeld te wassen met stromend water en zeep. Leg papieren handdoeken klaar of handdoeken gewassen op min. 60° C. Deponeer papieren zakdoeken altijd zelf in een gesloten vuilbak. De dienstencheques worden op voorhand klaargelegd om persoonlijk contact te vermijden. Hou je strikt aan deze richtlijnen.  Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X