Homemade gebak voor personeel Zottegemse rustoorden

Na de berichtgeving over de verslechterde situatie in de woonzorgcentra besloten Open VLD’ers Dyllis De Pessemier, Chantal Praet en Ivan Gaublomme het personeel een hart onder de riem te steken en de zorgverleners te bedanken voor hun inzet.

Rond Pasen werden enkele zelfgebakken taarten bezorgd aan Residentie Bruggenpark, Rustoord De Raeve/De Bron en WZC Egmont. Zij hielden zich uiteraard aan de maatregelen inzake social distancing en handhygi ëne. “Aan de foto’s die werden toegestuurd kunnen we zien dat ze gesmaakt werden”, vertelt  een enthousiaste Dyllis. “Het was een plezier om dit te kunnen doen en een glimlach op deze mensen hun gezicht te kunnen toveren.” Ook WZC Armonea, De Bron assistentiewoningen en Triamant komen aan de beurt. Samen goed voor 760 heerlijke stukken taart.”