van links naar rechts: Jurgen Van De Meulebroucke, Dirk Minnaert, Kurt Van De Meulebroucke, voorzitter Yves Petit, Piet Temmerman (ICT-coördinator OLVC) en Adjunct-Directeur Katlien Cousy

Rotary Zottegem schenkt broodnodige laptops aan OLVC Campus Centrum

Vanmorgen heeft Rotary Zottegem 40 laptops geschonken aan het Onze-Lieve-Vrouw-College Campus Centrum in Zottegem. De school had vorige week een oproep geplaatst nadat een bestelling laptops vertraging had opgelopen.

“Dank aan voorzitter Yves Petit en de andere leden van Rotary”, reageert Wim Verhaeghe, de directeur van Campus Centrum. “H éél wat leerlingen kunnen we hier ongetwijfeld mee uit de nood helpen. Even vermelden dat we ook al heel wat particuliere schenkingen mochten ontvangen. Ook die mensen willen we één voor één bedanken!”  

Ook jij kan Rotary steunen door 1 euro te schenken: https://www.hulp2020.be/