‘Patroonknipdag in GC De Kluize’

Help mee met naaien mondmaskers

In Oosterzele werd een werkgroep opgericht “Sew to Care”. De Oosterzelenaren werden opgeroepen om mee te helpen met het naaien van mondmaskers.De oproep werd via alle media verspreid. Een warme en solidaire actie. (Reporter 17).
Dinsdag 5 mei vanaf 10 uur ben je meer dan welkom in GC De Kluize in Oosterzele voor een “patroonknipdag”. Help mee de vele meters stof tot naaiklare patronen knippen. Hartverwarmend om zien dat veel Oosterzelenaars voor elkaar in de bres springen. In deze periode van crisis komt het beste in mensen naar boven zoals boodschappen doen, videolessen maken, skypen met grootouders in rustverzorgingstehuizen, maaltijden aan huis bestellen, witte lakens uithangen en applaudisseren voor zorgverleners,…en nu kan je ook meehelpen met het naaien van mondmaskers. Het is dankzij de vele acties en sterke wil van veel mensen om voor elkaar te zorgen dat we deze ronduit zware crisis zullen kunnen counteren. Graag mee helpen. Info: schepen Orville Cottenie, 0468 / 26 93 01, orville.cottenie@oosterzele.be.     Reporter 17