KBC Zottegem sponsort 2.500 euro voor de ‘Hart voor Zottegem’-bon

KBC Zottegem sponsort 2.500 euro om de waarde van de ‘Hart voor Zottegem’-waardebonnen van de stad Zottegem op te drijven.

Lees meer over de ‘De Hart voor Zottegem’-waardebonnen via deze link.  Schepen van Middenstand Evelien De Both (N-VA Zottegem), die haar schouders zette onder dit nieuwe concept, reageert enthousiast: “Ik ben blij vast te stellen dat de handelaars deze oproep zeer goed beantwoorden. Na afloop van het weekend stellen we vast dat al er heel wat handelaars zich ingeschreven hebben en we ontvingen ook het heuglijke nieuws dat KBC Zottegem 2.500 euro sponsort. Concreet betekent dit dat de eerste 10 bonnen van de eerste 50 handelaars die zich ingeschreven hebben een waarde van 60 euro zullen hebben.”

Ook kantoordirecteur Wim Van Neyghem van KBC Bank en Verzekeringen Zottegem draagt het nieuwe concept van de stad een warm hart toe: “Toen ik het nieuws kreeg dat de stad Zottegem uitpakte met de Hart voor Zottegem-bon heb ik onmiddellijk contact genomen met het stadsbestuur. Het is in ieders belang dat we de lokale middenstanders een extra steuntje kunnen geven in deze moeilijke tijden.”

Schepen Evelien De Both: “De steun van KBC Zottegem kwam enerzijds onverwachts maar wordt anderzijds ook heel fel gesmaakt. We willen hierin zeer transparant zijn en nodigen dan ook graag andere handelaars
en bedrijven uit om deze Hart voor Zottegem-bon te sponsoren. Bedrijven/handelaars die de Hart voor
Zottegem-bon willen sponsoren kunnen dit door tot uiterlijk maandag 18 mei een email te sturen naar
economie@zottegem.be.”
Consumenten zullen vanaf vrijdag 15 mei via de website van Zottegem zottegem.be/hartvoorzottegem de
waardebonnen kunnen aankopen.