Veel waardering voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele

500 ontbijtmanden voor Moederdag

Het bestuur van Voorwaarts Gijzel Oosterzele blikt tevreden terug op zijn ‘Moederdagactie’. Er werden maar liefst 500 ontbijtmanden besteld. Van een gigantisch succes gesproken. De waardering van zoveel spelers, ouders, fans, sponsors en sympathisanten doet deugd en bewijst dat de inspanningen van het bestuur van VGO, geruggensteund door gedreven medewerkers, geapprecieerd worden’, klinkt het bij de kopstukken van de Oosterzeelse voetbalclub. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
dames vgo oosterzele

‘Het leveren van de ontbijtmanden liep wat vertraging op, waarvoor excuses’, evalueert Jan Schuddinck de eerste editie van de ‘Moederdagactie’. Maar niemand die er om baalde. Een heuse krachttoer om in een mum van tijd 185 adressen te bedienen. Een race tegen de klok. Voorwaarts Gijzel Oosterzele heeft veel moeite gedaan om aan de vele sympathisanten van de club een vitaminerijk ontbijt te bezorgen. Royale ontbijtmanden. Eerste klasse-ingredi ënten. Het zorgde in de vele gezinnen voor veel gezellige momenten en culinair genot. Heel smakelijk. Prima kwaliteit. In deze vreselijke coronatijden wil het VGO — bestuur als één blok verder bouwen aan de toekomst van de fusieclub Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Gelukkig kan Voorwaarts Gijzel Oosterzele rekenen op een schare enthousiaste medewerkers. Eenmaal VGO. Altijd VGO. ‘Hartelijk dank aan alle deelnemers aan de ‘Moederdagactie’, die alweer eens een groot hart toonden voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele. ‘De ruime respons is een stimulans om verder te bouwen aan onze warme familiale club’, klinkt het bij Voorwaarts Gijzel Oosterzele dat er alles aan deed om alle deelnemers op hun wenken te bedienen. Deze week beraadt het VGO — bestuur zich of het voor Vaderdag (zondag 14 juni) ook een actie uit de mouw gaat schudden. Creatief omspringen in vreselijke coronatijden, Voorwaarts Gijzel Oosterzele bewijst het.       Reporter 17