De kleuterleidsters uit ‘de Baobab’, St Blasius Boekel bezochten de kleuters

 

Juf Kathleen Ghijsels en Katrien Bauters fietsen hun kleuters tegemoet voor een babbel aan de deur. Op voldoende afstand weliswaar. Kathleen en Katrien: “We brengen spelletjes en materiaal aan huis, maar willen vooral de lieve snoeten van onze kinderen uit de Jules – en Odilklas in levende lijve ontmoeten. Hun blije snoeten geven ons energie om deze coronaperiode door te komen. Via de computer krijgen de kleuters tal van leuke opdrachten waaruit zij en/of hun ouders een keuze kunnen maken. De kinderen zijn ook fier hun werkjes te kunnen tonen aan hun juffen. Bij sommige families wacht er ons zelfs iets lekkers of andere een verrassing. De kinderen zwaaien vanop de stoep, en begroeten onze klaspoppen. Hun gezichten spreken boekdelen en verklappen hoe zeer ze uitkijken naar het terug zien van de juf, hun vriendjes en de klas. We hopen dat we binnenkort toch nog samen het schooljaar mogen afronden. Want we missen hen zo hard !”