Scholen terug open

VBS Hundelgem

 

Het was een heel blij weerzien vandaag ! Natuurlijk was het een herstart met gemengde gevoelens want men mist de kleuters en leerlingen van het derde, vierde en vijfde leerjaar. Maar men   denkt enorm aan hen !

Christa De Sutter (VBS Hundelgem- ‘Bloesem’): “Onze leerkrachten dragen tijdens het lesgeven een ‘face shield’. Voor al onze leerlingen werden mondmaskertjes gemaakt met allerlei leuke motiefjes. Met dank aan de mensen die deze voor ons gemaakt hebben ! De mondmaskertjes kunnen ze dragen tijdens de speeltijden. Onze kinderen waren alleszins superblij mekaar terug te zien ! Ook al is het met afstandsspelletjes op de speelplaats.
Onze leerkrachten die nog online lessen geven wensen we nog heel veel succes ! Ook aan deze leerlingen vragen we om nog even vol te houden ! Alles komt goed !”