Foto van vorige week

Beislovenpark doet dienst als openluchtcafé

Enkele lezers melden dat het Beislovenpark achter het Egmontpark regelmatig dienst doet als openluchtcafé voor jongeren. Met heel wat negatieve gevolgen.

De coronamaatregelen in acht genomen zijn samenscholingen zoals op de foto sowieso verboden en bovendien wordt er heel wat rommel achtergelaten. Er worden ook resten van kampvuren aangetroffen. De politie laat weten dat er sedert de coronamaatregelen van toepassing zijn in het Egmontpark  21 inbreuken werden vastgesteld en geverbaliseerd met een GAS-boete of een proces-verbaal dat aan het parket werd overgemaakt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X