Studeren boven de bib?

Voor studenten die graag in alle rust willen studeren zet Jeugddienst Haaltert het zaaltje boven de bib in Haaltert open van dinsdag 2 juni tot dinsdag 30 juni 2020.

Burgemeester Veerle Baeyens, bevoegd voor jeugd: “Thuis of in de eigen kamer is niet voor iedereen de beste plek om te studeren. Daar ben je soms snel afgeleid door snuisterijtjes, muziek, rumoer in huis, geluid van een grasmachine, … Daarom bieden we de studenten deze rustige, neutrale omgeving aan. Je kan er zowel met je neus in je cursus zitten als met je laptop online gaan. We wensen onze studenten veel succes en doorzettingsvermogen!

Alle studenten zijn welkom van dinsdag 2 juni tot dinsdag 30 juni 2020 in het zaaltje boven hoofdbibliotheek Haaltert, Achterstraat 2.

Elke student krijgt voldoende ruimte om de social distancing-regels na te leven. We voorzien ontsmettingsgel om je handen te reinigen bij het binnenkomen en buitengaan.


Wil je komen studeren?

Meld je aan via jeugddienst@haaltert.be. De Jeugddienst maakt een toegangsbadge voor je die je kan gebruiken tussen 7 en 22 u. elke dag van de week (dus ook in het weekend). Ze laten je weten wanneer je je badge kan komen afhalen aan de balie van het Sociaal Huis, Donkerstraat 30.