Zwaar ongeval aan kruispunt Kwakkel in Aaigem

Op het kruispunt de Kwakkel in Aaigem gebeurde deze namiddag rond 14 uur opnieuw een spectaculair ongeval. Een van de twee wagens kantelde waardoor de bestuurster uit haar auto moest bevrijd worden door de brandweer.

De bestuurster van de Opel Meriva die het kruispunt van uit de Dikkelindestraat richting Herzele wilde dwarsen en de bestuurder van een Ford Transitwagen merkten elkaar te laat op.

De bestelwagen boorde zich in de flank van de personenwagen, waardoor die kantelde.

De bestuurster van de Opel Meriva zat geklemd in haar wagen. Omstaanders bleven met de vrouw praten tot de aankomst van brandweer en ziekenwagen. De vrouw werd, eens de wagen gestabiliseerd, via de koffer bevrijd. De onfortuinlijke dame werd met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.